Main Privacy Policy DMCA Contacts
» » Сузана Спасовска - Спомени

Сузана Спасовска - Спомени album

Сузана Спасовска - Спомени album
Performer: Сузана Спасовска
Title: Спомени
Genre: Pop / World / Folk
Style:Folk, Ballad, Vocal, Europop
Released: 2017
MP3 album szie: 1803 mb
FLAC album size: 1292 mb

Nombre real: Сузана Спасовска. Perfil: Suzana Spasovska is a Macedonian music star, people call her "S nacionale" and she is also called "a Macedonian Nightingale", has made a significant singing career, and was singing hundreds of folk and traditional old songs. Produkcija Emi Music. Спомени ‎(3xCD, Comp, Promo). уготон Рекордс, Југотон Рекордс, Југотон Рекордс.

Сузана Спасовска - Suzana Spasovska, Skopje.

Tracklist Hide Credits

Ти Верував До Крај
1-1 Те Љубам
1-2 Грешно Вљубени (Ремикс)
1-3 Отров Ти Е Душата
1-4 Нема Да Дозволам
1-5 Ти Верував До Крај
1-6 Свири Драгане
1-7 Мандолини И Гитари
1-8 Опомена
1-9 Бог Го Има Секој Клуч
Guest – Дарко Нешовски*
1-10 Подај Рака
1-11 Не Ми Треба Богатство
1-12 Колку Ми Е Мерак
1-13 Стојане, Сто Те Убиле
1-14 Печалбарска Балада
Guest – Борис Чоревски*
1-15 Рибарот Мој
1-16 Калино Моме
Guest – Биоритам*
1-17 Имала Мајка Рани Две
Guest – Оливер Додев*
1-18 Валцер За Младенците
Кој Пее Зло Не Мисли
2-1 Кој Пее Зло Не Мисли
Guest – Мики Јовановски Џафер*
2-2 Песно Развесели Ме
2-3 Личен Дејан
2-4 Казни Ја Боже
2-5 Си Имам Јадови
2-6 Ај, Со Среќа Денот
2-7 Пеј, Играј Со Мене
2-8 Јас Те Сакам
2-9 Бисера
2-10 За Нас
2-11 Ти Си Ми По Мерак
2-12 Земи Ме
2-13 Плати Ми
2-14 Дај Ја Сметката
2-15 Бомба
2-16 Љубов
2-17 Урнебес
2-18 Ако, Душо, Ако
2-19 Супер Пар
2-20 Џингрлака
Кога Љуби Мома Млада
3-1 Зошто Лажеш, Зошто Мамиш
3-2 Марко, Марко
3-3 Кога Љуби Мома Млада
3-4 Чудна Судба
3-5 За Младоста Се Тагува
3-6 Јас Бев Твоја Робинка
3-7 Без Тебе Ме Чека Долга Зима
3-8 Грешно Вљубени
3-9 На Срце Му Остана
3-10 Не Ме Сонувај
3-11 Што Ми Направи
3-12 Илјада Момчиња
3-13 Што Ми Фали
3-14 Пеам, Играм
3-15 Не Ти Верувам
3-16 Ах, Мил, Убав Мој
3-17 Од Твоите Очи
3-18 Само Една Насмевка
3-19 Ќе Го Љубам Довека
3-20 Чувај Се Мој Војнику
3-21 Во Стариот Крај

Credits

 • Concept By, Created By, Creative Director – Дејан Величковиќ*
 • Design – Иван Цивриќ*
 • Design, Design Concept – Дејан Величковиќ*
 • Executive-Producer – Дејан Величковиќ*, Сузана Спасовска*
 • Mastered By, Remastered By – Дејан Величковиќ*

Barcode and Other Identifiers

 • Matrix / Runout: СС - ТИ ВЕРУВАВ ДО КRАЈ
 • Mastering SID Code: IFPY LY19
 • Mould SID Code: IFPY AAZ05
 • Matrix / Runout: СС - КОЈ ПЕЕ ЗЛО НЕ МИСЛИ
 • Mastering SID Code: IFPY LY19
 • Mould SID Code: IFPY AAZ05
 • Matrix / Runout: СС - КОГА ЉУБИ МОМА МЛАДА
 • Mastering SID Code: IFPY LY19
 • Mould SID Code: IFPY AAZ05